Provis tilbyr digitale byråtjenester som ivaretar våre kunders digitale synlighet. Målet er å skaffe varme leads og flere nye kunder. Vi legger ekstra ressurser i å gi våre kunder gode opplevelser rundt vårt arbeid.

Annonsering i sosiale medierProvis tilbyr tjenester som ivaretar våre kunders investering i digital annonsering. Vårt arbeid skal bidra til at våre kunders kampanjer blir godt synlige og oppnår gode resultater.Les mer!
StrategiUten en plan har du planlagt for fiasko!
Strategiprosessen handler om å sette ord på hva man vil oppnå, altså hva skal resultatet av kampanjen bli? Hvem vil vi nå og hvordan gjør vi det?
Les mer!
NettsiderProvis produserer nettsider basert på moderne design i WordPress som plattform. Nettsider på WordPress oppnår gode søkeresultater i Google når de er satt opp riktig (SEO) og har Googlesmart innhold.Les mer!
InnholdFor å skape et best mulig resultat for en annonsekampanje må innholdet ha relevans for målgruppen. Hvordan presenterer vi resultatet som målgruppen vil oppnå ved å kjøpe deres produkt eller tjeneste?Les mer!
Produksjon og distribusjonProvis produserer annonsekampanjer for digital distribusjon. Våre primære arbeidsoppgaver er å utforme salgsutløsende og merkevarebyggende kampanjer til bruk på sosiale medier.Les mer!

Vår produkter

Strategiplan – hvorfor, hvordan og til hvem henvender vi oss

Markedsplan og idé – bidra i planlegging fra idé til ferdige tidsbestemte planer

Management – følge opp distribusjon, måling og rapportering av kampanjer
Produksjon av innhold kampanjer i annonser, video, banner, flyers etc.

Ta kontakt