Digital markedsføring | Markedsplan | Strategi

Strategiprosessen handler om å definere målsetninger med digital synliggjøring. Hvem er målgruppene vi snakker med og hvordan snakker vi med målgruppen? Har du tenkt på hva målgruppen opptatt av når du lager dine annonser eller annet innhold?

Uten en plan har du planlagt for fiasko!

Svært mange bedrifter ønsker digital synlighet, men jobber relativt planløst. Ofte gjøres litt der og da, men dessverre ofte uten gjennomtenkte strategier og planer. Man har ikke planlagt for hva som er ønsket mål (ønskede resultater), hva som skal eller bør kommuniseres, hvorfor kommunisere dette, hvordan kommunisere budskapet (virkemidler og kanaler), og hvem kommuniserer vi med (målgrupper)?

Hvorfor ikke løfte dette arbeidet til et høyere nivå av profesjonelt markedsarbeid, et nivå som gir ønskede resultater. Det hele bør starte med en strategiprosess basert på ovennevnte hvor
strategiarbeidet definerer målsetninger osv. Gjennom digitale verktøy for måling av resultater for aktivitetene får vi eksakte svar på kost/nytten av arbeidet, og gjennom ulike vinklinger av innhold måler vi også hva som fungerer best av ulike typer virkemidler som brukes. Det vil med andre ord si at ressursene utnyttes mye mer effektivt og det jobbes målrettet.

Digital synliggjøring er kostnadseffektivt, og basert på at nesten hele Norges befolkning er på nett bør du og din bedrift bruke ressurser på dette fremover.
Trenger du hjelp vil Provis være et godt valg for din bedrift. Vi har erfaring og kunnskap som vil bidra at dere oppnår gode resultater gjennom digital synlighet for deres bedrift.

La oss bli din medhjelper for digital synliggjøring – ta kontakt – det vil lønne seg – garantert!

Annonsering i sosiale medierProvis tilbyr tjenester som ivaretar våre kunders investering i digital annonsering. Vårt arbeid skal bidra til at våre kunders kampanjer blir godt synlige og oppnår gode resultater.Les mer!
NettsiderProvis produserer nettsider basert på moderne design i WordPress som plattform. Nettsider på WordPress oppnår gode søkeresultater i Google når de er satt opp riktig (SEO) og har Googlesmart innhold.Les mer!
InnholdFor å skape et best mulig resultat for en annonsekampanje må innholdet ha relevans for målgruppen. Hvordan presenterer vi resultatet som målgruppen vil oppnå ved å kjøpe deres produkt eller tjeneste?Les mer!
Produksjon og distribusjonProvis produserer annonsekampanjer for digital distribusjon. Våre primære arbeidsoppgaver er å utforme salgsutløsende og merkevarebyggende kampanjer til bruk på sosiale medier.Les mer!