Ny WordPress nettside til din bedrift?

Provis produserer nettsider basert på moderne design i WordPress som plattform. Nettsider på WordPress oppnår gode søkeresultater i Google når de er satt opp riktig (SEO) og har Googlesmart innhold. WordPress plattformen er svært mye brukt og har erobret hele 30% av markedet for nettsider globalt.

Nettsidene – ansiktet utad, døgnet rundt

Nettsidene er bedriftens ansikt utad og ofte kundens første møte med din merkevare eller bedrift. Nettsiden må være brukervennlig, men også ha et profesjonelt utseende. Fremtiden er digital og dagens unge mennesker, altså fremtidens voksne, er digitale. Kampen om kundene vil garantert bli større på nettet, og oppdaterte nettsider vil utgjøre forskjellen mellom konkurrenter.

Kjøpsreisen

Basert på Googles tall om kjøpsreiser starter i dag 90% av alle kjøpsreiser med søk på internett. Hele 60% av beslutninger om kjøp tas før forbrukeren har snakket med en leverandør eller selger av produktet. Tallene viser også at man i snitt har besøkt 12 ulike nettsider for samme produkt før det søkes kontakt med første leverandør man velger å snakke med.

Brukervennlighet og matnyttig innhold skaper business

Gjennom god brukervennlighet og gjennomtenkt innhold vil besøkende kunne bli lengre på deres nettsider og ende opp med handel fra deres virksomhet.
Innholdet og informasjonen på deres nettsider må vise hvilke problemer bedriften din løser for deres kunder. Videre viser man frem bedriftens verdier og det dere står for.
Kunder vil også sjekke produktdata og priser, og selv om man ikke har nettbutikk kan det være hensiktsmessig å legge ut priser og produktdata på det mest vesentlige av hva man forhandler.

Bygg omdømme – vis referanser

Gjennom nettsidene bygges troverdighet. Gjennom profesjonelle sider skaper man tillit og forbrukerens tro på at de kan stole på deres bedrift. Nettsidene kan også vise referanseprosjekter for å bygge omdømme og troverdighet.
Ta frem og vis gode tilbakemeldinger fra gode kunder. Disse forsterke et godt inntrykk mot potensielle kunder som ikke kjenner dere.

Nyhetsbrev opprettholder kundekontakt og dialog

Nettsider kan også brukes til å holde kontakt med eksisterende kunder gjennom blogger og nyhetsbrev. Videre kan en chatte tjeneste bidra til å gi kunder raske svar og kontakt. Sørg for at tjenesten er aktivert i perioder hvor noen i bedriften kan svare på henvendelser.

Kontaktmuligheter

Utnytt nettsidene for raskest mulig å oppnå kontakt med dere. Vis frem åpningstider, gjør telefonnummeret klikkbart for direkte telefonoppringning. Et godt tips er at man også optimaliser forretningsadressen for åpning av kart og veivisning direkte til dere.
Kontaktskjema for direkte henvendelse fra kunden til din e-post og linker til deres Facebook, Instagram og YouTube kanaler fører også til mer synlig- og tilgjengelighet – døgnet rundt.

Ønsker du å vite mer om nettsider?
Kontakt med oss her.

Annonsering i sosiale medierProvis tilbyr tjenester som ivaretar våre kunders investering i digital annonsering. Vårt arbeid skal bidra til at våre kunders kampanjer blir godt synlige og oppnår gode resultater.Les mer!
StrategiUten en plan har du planlagt for fiasko!
Strategiprosessen handler om å sette ord på hva man vil oppnå, altså hva skal resultatet av kampanjen bli? Hvem vil vi nå og hvordan gjør vi det?
Les mer!
InnholdFor å skape et best mulig resultat for en annonsekampanje må innholdet ha relevans for målgruppen. Hvordan presenterer vi resultatet som målgruppen vil oppnå ved å kjøpe deres produkt eller tjeneste?Les mer!
Produksjon og distribusjonProvis produserer annonsekampanjer for digital distribusjon. Våre primære arbeidsoppgaver er å utforme salgsutløsende og merkevarebyggende kampanjer til bruk på sosiale medier.Les mer!