Bli mer synlig med Google Min bedrift

Med Google Min bedrift – kan bedrifter og organisasjoner administrere tilstedeværelsen de har på nettet via Google, deriblant på Søk og i Maps. Hvis du bekrefter og redigerer bedriftsinformasjonen din, kan du både gjøre det enklere for kundene å finne bedriften din, og du kan fortelle dem om virksomhete

Fordelene ved Google Min bedrift

Administrer informasjonen din

Administrer informasjonen Google-brukere finner når de søker etter bedriften din, og informasjon om produktene og tjenestene du tilbyr. Bedrifter som bekrefter informasjonen de viser på Google Min bedrift, har dobbelt så stor sjanse for å bli oppfattet som pålitelige av forbrukerne.1 Når folk finner bedriften din på Google Søk og i Google Maps, bør du allerede ha sørget for at de kan se relevant informasjon som nettsted, gateadresse og åpningstider.

Kommuniser med kundene

Les og svar på anmeldelser fra kundene dine, og legg ut bilder som fremhever det bedriften din tilbyr. Bedrifter som legger til bilder i bedriftsprofilene sine, får 42 % flere forespørsler om veibeskrivelse på Google Maps og 35 % flere klikk på nettstedene sine enn bedrifter som ikke gjør det.

Forstå og øk synligheten din

Få innsikt i hvordan kundene har søkt etter bedriften din, og hvor de kommer fra. Du kan for eksempel se hvor mange som har ringt bedriften din direkte fra telefonnummeret oppført i lokale søkeresultater på Google Søk og i Google Maps. Når du er klar, kan du opprette og spore resultatene du oppnår med Smart-kampanjer. Den elektroniske jungeltelegrafen formidler så informasjon om bedriften videre til kundene.

La oss bli din medhjelper for digital synliggjøring – ta kontakt – det vil lønne seg – garantert!

Annonsering i sosiale medierProvis tilbyr tjenester som ivaretar våre kunders investering i digital annonsering. Vårt arbeid skal bidra til at våre kunders kampanjer blir godt synlige og oppnår gode resultater.Les mer!
NettsiderProvis produserer nettsider basert på moderne design i WordPress som plattform. Nettsider på WordPress oppnår gode søkeresultater i Google når de er satt opp riktig (SEO) og har Googlesmart innhold.Les mer!
InnholdFor å skape et best mulig resultat for en annonsekampanje må innholdet ha relevans for målgruppen. Hvordan presenterer vi resultatet som målgruppen vil oppnå ved å kjøpe deres produkt eller tjeneste?Les mer!
Produksjon og distribusjonProvis produserer annonsekampanjer for digital distribusjon. Våre primære arbeidsoppgaver er å utforme salgsutløsende og merkevarebyggende kampanjer til bruk på sosiale medier.Les mer!