Provis tilbyr tjenester som ivaretar våre kunders investering i digital annonsering. Vårt arbeid skal bidra til at våre kunders kampanjer blir godt synlige og oppnår gode resultater.

Digital annonsering – for å sikre seg oppmerksomhet i fremtiden.

Gjennom arbeid med strategi, markedsplan og mål, innhold og distribusjon, måling og rapportering, bidrar Provis til at det digitale markedsarbeidet gjennomføres profesjonelt og målrettet.
Vi bruker enkle velkjente verktøy som AIDA og SMART når vi bygger opp innhold og setter mål.
Markedsføring i sosiale medier øker, og i dagens samfunn er mobiltelefonen verktøyet de aller fleste bruker for å være på nett i snitt 140 minutter daglig.

Netthandelen øker, og så mye som 60% av alle kjøpsreiser og beslutning om kjøp er tatt før forbrukeren velger å snakke med leverandør eller selger av produktet.

Fremtiden er digital, og skal man nå sine forretningsmål i fremtiden må bedrifter sørge for synlighet i digitale kanaler, og spesielt i sosiale medier da det er her man treffer det største publikumet for annonseeksponering.

Kontakt oss for markedsføring i sosial medier – kontakt oss her.

StrategiUten en plan har du planlagt for fiasko!
Strategiprosessen handler om å sette ord på hva man vil oppnå, altså hva skal resultatet av kampanjen bli? Hvem vil vi nå og hvordan gjør vi det?
Les mer!
NettsiderProvis produserer nettsider basert på moderne design i WordPress som plattform. Nettsider på WordPress oppnår gode søkeresultater i Google når de er satt opp riktig (SEO) og har Googlesmart innhold.Les mer!
InnholdFor å skape et best mulig resultat for en annonsekampanje må innholdet ha relevans for målgruppen. Hvordan presenterer vi resultatet som målgruppen vil oppnå ved å kjøpe deres produkt eller tjeneste?Les mer!
Produksjon og distribusjonProvis produserer annonsekampanjer for digital distribusjon. Våre primære arbeidsoppgaver er å utforme salgsutløsende og merkevarebyggende kampanjer til bruk på sosiale medier.Les mer!